top of page
Sitting at a lake at sunset

Состојби:

Страв

Анксиозност и фобии

Партнерски односи

Животни транзиции

Самодоверба

Проблеми со исхрана

Обсесивно компулсивно нарушување

Трауми

Стрес

Болка

Сексуални проблеми

Загуби

Обвинувања

Простувања

Тага, жалост

Потекло на состојбата и нејзино исцелување

Телесна тежина

...


 

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page