top of page
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube

Афирмации за исцелување по раскинувањето

Раскинувањата се болни. Но, најголемиот дел од таа болка е создаден од негативните мисли во нашите умови. Негативните мисли градат импулс, па единствениот начин да ги спречите е свесно да ги прекинете. Ова е причината зошто АФИРМАЦИИТЕ се толку корисни за да продолжите по раскинувањето.


Наместо да размислувате за тоа како не сакате да се чувствувате, афирмациите ви помагаат да се фокусирате на тоа како сакате да се чувствувате.


Суштината е да се заменат негативните мисли во вашиот ум со попозитивни и на тој начин повторно вибрациски ќе се усогласите со љубовта.


Според Законот за привлекување и Законот за вибрации , вашата љубовна енергија ќе привлече луѓе, ситуации и искуства кои вибрационално одговараат на вашата љубов.


Еве неколку афирмации кои можат да ви помогнат да заздравите и да продолжите по разделбата.


 1. Си давам дозвола да почувствувам болка.

 2. Во ред е да се чувствува болка.

 3. Ја почитувам мојата подготвеност да бидам сведок на мојата болка.

 4. Раната е местото каде што влегува светлината.

 5. Можам и ќе го пребродам ова.

 6. Сочувството е мојот компас.

 7. Јас сум подготвен/а да ја согледам оваа ситуација со повеќе љубов.

 8. Избирам да бидам благодарен/а за лекциите.

 9. Јас сум подготвен/а да му простам на мојот партнер. затоа што простувањето ме прави среќен/а.

 10. Простувањето е најбрзиот пат до радоста.

 11. Сè уште верувам во љубов.

 12. Ова е само можност да се сакам уште повеќе.

 13. Ја зајакнувам вербата во љубовта со тоа што се сакам себеси.

 14. Посветен/а сум на тоа да се сакам себеси без извинување.

 15. Мојата љубовна енергија е многу привлечна.

 16. Денеска се ставам себеси како приоритет.

 17. Избирам да се забавувам и да се чувствувам добро.

 18. Ги поздравувам креативните решенија од Универзумот .

 19. Се нурнувам во полето на бесконечните можности.

 20. Одам напред со раширени раце и отворено срце.

 21. Ги испуштам сите мисли кои повеќе не ми служат.

 22. Го поздравувам новиот начин на живеење.

За да пронајдете Афирмации кои функционираат најдобро за вас обрнете внимание која ја чувствувате за најблиска додека ја кажувате на глас.


Кога навистина верувате во она што го кажувате - тогаш тоа беспрекорно функционира!
86 views0 comments

Comments


Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page