top of page
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube

Знаци дека Универзумот зборува со вас

Универзумот комуницира со нас без престан.

Понекогаш преземаме космички информации во нашите енергетски полиња без воопшто да го сфатиме тоа. Еден начин на кој можеме да започнеме да ја отвораме нашата екстрасензорна перцепција е свесно да внимаваме на знаците околу нас.

За да ги препознаеме овие знаци, треба да бидеме свесни и присутни во моментот кога ја добиваме информацијата. Со препознавањето на тие знаци можеме да дојдеме до дополнителни информации што ни се потребни за да продолжиме напред во животот и кон нашите цели.


Секоја душа доаѓа на овој свет со свои цели. Овие цели ни помагаат да го исполниме нашиот потенцијал и се дел од поголем план. Ова е причината зошто кога имате желба, универзумот сака да ја постигнете. Сепак, постојат работи кои можат да ни попречат да ги постигнеме нашите цели. Првенствено она што не ограничува се нашите верувања, и свесни и потсвесни. Затоа космосот понекогаш ги принудува работите да се случат. Грешките и непожелните ситуации можат да не наведат да се потсетиме што сака нашата душа. Универзумот ни испраќа пораки и сигнали да не врати на патот на нашата душа. Започнува со шепот и ако не се послуша може да се претвори во крик.


Постојат неколку начини на кои Универзумот може да ви испрати порака. Тие начини можат да бидат


1. Преку ангелските броеви

Ако често гледате одредена низа од броеви, тие имаат значења што укажуваат на пораки. Повторливите броеви како 1111, 222, 11:11 и слично, значат дека Универзумот ви испраќа порака. Кога ќе видите некој од овие броеви, бидете присутни и отворете се за да видите какви дополнителни информации доаѓаат за вас во тој момент.

Ова може да бидат знаци дека сте на вистинскиот пат или ако ја знаете пораката што ја претставува конкретниот број дека треба да ја слушате таа порака.

2. Синхроничност

Синхроничноста е навистина забавен начин на кој Универзумот комуницира со вас. Како што продолжувате да ги отворате вашите суптилни сетила, ќе откриете дека почесто ја гледате синхроничноста околу вас.

Дали некогаш сте размислувале за некого или нешто и тоа/тие се појавуваат во вашиот живот? Тоа е чин на синхроничност кога работите се случуваат во вистинско време кога ќе почнете да размислувате за нив. Друг пример за синхроничност е на пример кога мислите дека е време да го промените правецот во вашата кариера. Потоа почнувате да гледате отворени работни места или часови кои можете да ги посетувате. Тоа е синхроничност од универзумот што вели дека новиот пат е отворен за вас.

Синхроничноста отвора врата низ која можете да поминете за да го постигнете она што сакате да го манифестирате во вашиот живот.

3. Низ соништата

Ако го сонувате истиот сон одново и одново, обидете се да пишувате за него и да го протолкувате. Универзумот се обидува да ви ја испрати истата порака затоа што вие не ја разбирате. Бидејќи вашата потсвест ви ги испраќа информациите, вие секогаш ќе бидете најдобрата личност за да ги дешифрира вашите соништа. Имајте дневник во близина на вашиот кревет за да ги запишете вашите соништа ако сметате дека тие имаат подлабоко значење што можете да го истражите.

4. Преку природата и предметите во вашата околина

Обрнете внимание на тоа што одбивате и што ве привлекува. Каде е вашиот фокус најчесто? Што гледате најчесто?

На пример, ако уживате да го украсите вашиот дом со слики и предмети во облик на волк, тогаш постои подлабоко духовно значење. Сè што ве привлекува кон него има причина. Волкот, на пример, може да претставува период во вашиот живот кога треба да бидете дел од нешто поголемо од вас, слично на начинот на кој волкот припаѓа на глутницата. Или тоа може да значи дека треба да бидете лидер во вашиот живот.

Кога ќе забележите дека се чувствувате привлечени кон нешто, влезете внатре и прашајте што значи тоа за вас. Секој од нас може различно да го толкува значењето на некој предмет врз основа на нашата ситуација.

5. Слушајте го вашето тело

Научете да го слушате вашето тело. Слушајте што си кажувате. Тие пораки го користат вашето суптилно сетило за слух за да разговараат со вас.

Кога сте во склад со пораките што универзумот ги испраќа преку вашето тело, можете да ги препознаете знаците. На пример, може да откриете дека почнувате да имате проблеми со глуждот. Тоа може да биде начинот на вашето тело да ви каже дека треба да се донесе одлука во вашиот живот пред да продолжите напред.

Ако не сте запознаени со она што вашето тело ви го кажува, овој пост може да ви биде корисен.


Други знаци


 • Секогаш губите работи.

 • Често сте болни или психички уморни.

 • Вознемирени сте.

 • Имате проблем со спиењето.

 • Имате непријатни чувства во стомакот.

 • Станавте многу несмасни.

 • Влегувате во кавга со луѓето околу вас.

 • Забележувате невообичаени одложувања, пречки и предизвици.

 • Имате чувство дека рамената ви тежат.

 • Го изгубивте чувството за насока или што е следно за вашиот живот.

 • Се чувствувате повлечено.

Најдобар начин е да се опуштите, да го исчистите умот и да вежбате внимателност. Бидете присутни во моментот и оставете го минатото и иднината да се оддалечат. Поставете намера дека сте отворени за примање пораки од Универзумот, а потоа додека го поминувате денот, забавувајте се додека информациите течат до вас.


Оваа недела, започнуваме предизвик и изберете еден од начините на кои универзумот се поврзува со вас наведени погоре (броеви на ангели, синхроничност итн.) и бидете отворени за примање информации на тој начин. Гледајте како се одвиваат работите.


Во топлина,

Маи Реи


203 views1 comment

1 Comment


katerinabudimovska
katerinabudimovska
Mar 26, 2022


Like

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page