top of page
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube

Како да ги зголемите вашите вибрации

Како луѓе, ние вибрираме на различни фреквенции. Нашите мисли, сеќавања и емоции исто така имаат свои фреквенции. • Често се чувствувате заглавени во вашите мисли.

 • Тешко ви е да бидете креативни, иновативни и оптимисти.

 • Тешко ви е да ја разберете вашата цел во животот.

 • Често се чувствувате уморни и болни.

 • Се чувствувате депресивно, вознемирено и без енергија.

 • Често сте лути.

 • Често влегувате во расправии.

 • Ништо нема смисла за тебе.

 • Тешко ви е да се фокусирате (работа, врски).

 • Го изгубивте интересот за поставување цели.

Лесно е да се забележи разликата помеѓу високата и ниската вибрација ако сте внимателни. Кога сте во состојба на високи вибрации, може да се чувствувате благословени, полни со живот и среќа. Благодарни сте за вашиот живот и светот околу вас. Ја доживувате и ја разбирате својата моќ, чувствувате мир, јасност и љубов. Имате многу повеќе разбирање и трпение.

Кога сте со пониски вибрации, може да се чувствувате лути, тажни, депресивни и да се чувствувате немирно.ЕДНОСТАВНИ НАЧИНИ ЗА ДА ГИ ПОДИГНЕТЕ ВАШИТЕ ВИБРАЦИИ


 1. СЛУШАЈ МУЗИКА

Музиката е привлечен начин да се подигнат вибрациите. Секоја песна, секоја нота има одредена фреквенција. Затоа, кога сте тажни, не слушајте песни што ќе ве измачуваат уште повеќе. Слушајте музика што ве тера да танцувате, да се движите и да играте.


2. ПИШУВАЈ


Запишувањето на вашите мисли е идеален начин да се разбере нивото на кое вибрирате. Во исто време, тоа е еден од начините да ја зголемите вашата фреквенција.Префрлете го фокусот од она што го сакате, на она што го имате и бидете благодарни за тоа.


3. ВИЗУЕЛИЗИРАЈ


Визуелизацијата е моќна алатка. Тоа ви помага да влезете во енергијата на она што сакате да го манифестирате. Одвојте 20 минути дневно за визуелизација. Обидете се да бидете сами, затворете ги очите и замислете дека живеете како што сакате. Целта е да се постигне саканата емоција и да се биде во таа енергија. Пробајте го ова веднаш кога ќе се разбудите и пред да заспиете.


4. БИДИ КРЕАТИВЕН


Сетете се на нешто убаво кое е во вашата меморија. Сетете се на времето кога се чувствувавте одлично. Земете парче хартија и молив и потоа нацртајте што ќе ви падне на ум.


Друг начин на кој можете да бидете креативни е да боите боенка. Со тоа ќе се ослободите од стресот и ќе ги опуштите вашиот ум и тело.

Можете исто така да пробате:

 • Сликарство

 • Цртеж

 • Пишување песни

 • Пишување приказни

 • Репродукција на музика

 • Или која било друга креативна активност во која уживате


5. СМЕЈ СЕ


Опкружете се со луѓе кои не заборавиле како да се забавуваат и кои ве прават среќни и насмеани. Опкружете се со луѓе кои ве воздигнуваат. Обрнете внимание на тоа како се чувствувате кога примате информации (вести, социјални медиуми, разговор со пријателите). Ако се чувствувате подобро откако гледате видеа со мачиња - направете повеќе од тоа. Ако се чувствувате полошо и енергијата ви опаѓа по вестите, избегнувајте.


6. ПОБАРАЈ ПОДРШКА


Ако се чувствувате дека сте во состојба од која не можете да се извлечете, побарајте поддршка. Слушајте ја вашата интуиција и видете кон што се чувствувате повикани. Дали треба да разговарате со некој професионалец? Дали ви треба енергетски работник - Реики Мастер?


Забавувајте се и видете што ја зголемува вашата фреквенција.

117 views0 comments

Comments


Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page