top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Моќта на далечинското исцелувањеЕнергетското Исцелувањето подразбира испраќање на енергија кон субјектот на кој му е потребно исцелување, било каде и во било кое време. Далечинското енергетско исцелување е една техника која може да се користи за балансирање на телото, умот и духот. Исто така, може да биде корисно во лекувањето на сите видови состојби како што се: физички заболувања, емоционална вознемиреност и депресија, ментални проблеми, блокади на енергија, а воедно може да ви помогне да постигнете и повисоко ниво на духовна свест.


Ова моќно и едноставно лекување е достапно во секое време. Не бара многу. Би можеле да бидете каде било во светот и да постигнете феноменални резултати. Всушност, резултатите можат да бидат дури и подобри од лекувањето со физичко присуство. Убавината на овој тип на лекување е во тоа што нема граници, нема простор, нема време и далечината воопшто не претставува никаква бариера!

Искусете го енергетското далечинско исцелување од удобноста на вашиот домЗамислете дека седите во вашата соба (или каде било на друго место) и добивате моќно енергетско исцелување. Не мора да да патувате. Сè што треба да направите е да седите на мирно место дома и да се подготвите за пренос на енергија во одреденото време. Колку повеќе сте подготвени за оваа сесија, толку повеќе придобивки ќе искусите. Ако сте отворени за примање лековита енергија, ќе бидете многу задоволни и изненадени од резултатите.


Специјална понуда - Само во ЧЕТВРТОК навечер два индивидуални далечински исцелувања по цена од еден!
Бројот е ограничен

156 views0 comments

Comments


Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page