top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Пролетен предизвик Манифестирај сѐ што сакаш!

Драги мои следбеници. Ако го гледате овој пост, не е случајност. Тоа е знак дека токму ова ви е потребно и не треба да го избегнувате.Време за будење од зимскиот сон. Се буде целата природа, се будиме и ние. Сонцето посилно сјае и сѐ повеќе ни ги посочува и воочува нашите психо-физички недостатоци. Некој започнува со диета, некој со вежбање, некој со средување на коса, некој со внатрешни духовни промени, некој се решава дека е време за психички промени итн., а некој можеби нема воља да започне со ништо, бидејќи навлегол во онаа досадна пролетна депресија.


Затоа драги мои сите ние заедно можеме да направиме огромен чекор за да се придвижиме напред КОН УСПЕХ за она што го посакуваме и заеднички, групно, со взаемно бодрење, да им помогниме и на оние со изгубена воља да успеат да направат промена.

Најавувам голем предизвик за големи и магични промени. Ако си истраен и ако си донел/а одлука дека сакаш да се промениш или да промениш некоја твоја навика, овде е твоето место, овде е твојот спас - заедно со нас.


На овој предизвик можеби ќе се одржуваат и ZOOM средби на кои ќе има групни водечки медитации за стимулирање и забрзување на промени. 1-2 неделно. Групната медитација има огромна моќ и затоа се препорачува (нема да биде задолжително вклучување на камера). За овие настани ќе има дополнителни известувања.


ЗАПОМНЕТЕ: ВАЖНА Е ВАШАТА ОДЛУКА ЗА ПРОМЕНА!!!


ВАЖНА Е ВАШАТА ОДЛУКА ЗА ПРОМЕНА!!!


Ако не ви оди ништо од рака или имате:

- Недостаток на финансии

- се борите со дебелина, јадење слатки...

- не успевате да јадете поздрава исхрана

- неконтролирано пушете цигари

- повторувачки обрасци во животот

- недостаток на самодоверба

- ги обвинувате другите

- се обвинувате на себе си

- анксиозни сте или имате депресија

- прекумерни мисли

- проблеми во партнерските односи

- често влегувате или моментално сте во токсична врска

- често одредени случувања ви носат стрес

- живеете во страв или имате некакви фобии

- и сѐ друго за што мислите дека ви прави проблем поради кој неможете да се опуштите и да го живеете својот живот - ТОГАШ ОВОЈ ПРЕДИЗВИК Е ЗА ВАС.


Овде не се работи за магија, не се работи за никакви насилни барања за умот, досадни диети или силувања на потсвеста - овде се работи за промена на свеста преку нежен пристап до потсвеста.

Затоа знај - Каде ти е фокусот таму ти е енергијата. Ако на пример, се фокусираш на насилно (со сила) откажување од пушење, храна и сл., потсвеста ќе ти сервира поголеми искушенија за да го направиш тоа.


ТАКА ДРАГИ МОИ ВРЕМЕ Е ЗА


ПРЕДИЗВИК

Манифестирај сѐ што сакаш!


СТАРТ: НАБРЗО - ќе бидете известени во групата


Сигурно сте слушале многу за Законот на привлекување. Можеби сте се обиделе да направите нешто од сето тоа што сте прочитале, слушнале, но некако не ви успева!?

Сето тоа е во ред! И точно е! Не функционира баш онака како што замислуваме!


Го проучувам веќе неколку години, се до моментот кога решив да се вклучам во курс и да се обучам од најдобрите за да го спроведувам овој Закон во мојот живот и секако да им помогнам и на другите да го сторат тоа. И ова е навистина воодушевувачко откритие.


Што добивате со овој предизвик:

  • Клучот за законот на привлечност.

  • Како функционира и како не функционира

  • Ќе ги разгледаме четирите нивоа на свест за да одредиме на кое се наоѓате и како тие се толку важни кога размислуваме.

  • Ќе погледнеме како да ги поврземе срцето и умот кое ни дава многу поголема моќ.

  • Ќе ви дадам некои навики кои треба да ги развивате на дневна основа што овозможуваат законот на привлечност навистина да започне.

  • Потоа ќе ве одведам низ процес од три чекори кој е навистина едноставен процес.

Среќна нека ни е пролетта и оваа промена!

По пријавувањето ќе добиете Е-маил со упатство за Предизвикот

342 views0 comments

Comments


Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page