top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Тоа што ќе посееш – тоа и ќе жнееш!

Дали сакате да бидете успешни и хармонични?

“Тоа што ќе посееш – тоа и ќе жнееш”. Ова е еден од најважните и главни духовни закони. Исто така познат е и како “причина и последица закон”.


Еве зошто?

Што и да направивме или речеме, тоа сигурно ќе ни се врати. Не може да биде поинаку! Ако сте постојано негативни кон луѓето, кон животот, кон себе – очекувајте слична жетва.


Зарем плодот што расте не е секогаш поголем од неговото посеано семе?

Затоа, подарете насмевка и добијте добро расположение. Ако внесувате среќа, мир и љубов - сигурно тоа и ќе го ожнеете!

Направи го тоа!

За почеток, приметите каков вид на семе сеевте досега, како на емоционално, така и на физичко ниво.

Маи Реи

109 views0 comments

Comments


Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page