top of page
Простување: прифаќање на слободата и внатрешниот мир

Простување: прифаќање на слободата и внатрешниот мир

$5,00Price

Во оваа моќна Медитација за простување, ќе започнете трансформативно патување кон ослободување и внатрешен мир.

Простувањето е витален аспект на живеење мирен, исполнет и среќен живот. Нè ослободува од големата тежина на негативните емоции и ни овозможува да живееме слободни и не врзани.

Развивајќи ја способноста да ги благословиме оние кои ни предизвикале болка и наоѓајќи среќа за нив, ние се ослободуваме од товарот на незадоволство и создаваме простор за нови, поттикнувачки искуства кои се усогласуваат со нашето вистинско јас.

Оваа медитација, достапна во електронска форма, ве води низ процес на самоистражување и простување, помагајќи ви да се ослободите, да заздравите и да ја прифатите слободата што ја носи простувањето.

Нека најдете утеха и го прифатите патувањето на прошка.

Намасте.

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page