top of page
Mедитација за релаксација и поврзување со Мајката Земја

Mедитација за релаксација и поврзување со Мајката Земја

$5,00Price

Започнете со патување за заземјување кое ќе ве пренесе длабоко во негувачката прегратка на Мајката Земја.

Оваа медитација ќе ви помогне да го ослободите стресот и напнатоста, внесувајќи чувство на спокојство додека се поврзувате со природниот свет.

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page