top of page

РАЗБУДИ СЕ ЗА ЉУБОВ: ЗАЈАКНУВАЊЕ НА САМОДОВЕРБАТА, ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА САМОЉУБИЕТО И ПРИВЛЕКУВАЊЕ БОЖЕСТВЕНА ЉУБОВ

  • 28Days
  • 17Steps

About

7 ДНЕВНА ОБУКА Се чувствувате обземени од анксиозност? Се борите со самодоверба? Имате неодлучност во донесување одлуки? Авторитети и социјалните ситуации предизвикуваат срам и страв во вас? Ако ова ви одекнува, тогаш оваа обука е вашето решение. Вашето присуство овде не е случајно! Универзумот ви нуди можност да влезете во сопствената моќ и да го прифатите вашето автентично јас. Во текот на 7-те дена, ќе научите како да: - негувате самољубие, - ја зголемите вашата доверба и самодоверба - ја привлечете божествената љубов во вашиот живот - наметливо да кажете НЕ кога е потребно и - полесно да се движите низ животните пречки. Преку водени медитации, рефлексивни вежби и трансформативни практики на кои лично ќе ве водам, ќе откриете: - скриени блокади, - ќе ги ослободите ограничувачките верувања - ќе се ослободите од стегите на социјалната вознемиреност - ќе научите да поставувате граници - ќе научите како да донесувате одлуки со решителност и самодоверба - ќе го разбудите вашиот вистински потенцијал Без разлика дали се борите со сето ова, оваа програма ви ги обезбедува потребните алатки и охрабрување за вашиот раст. Oваа обука се издвојува затоа што е холистички пристап за себељубов и слобода, водена од античката мудрост и современите сознанија. Зошто треба да се пријавите за оваа обука? Затоа што заслужувате живот полн со самодоверба, самољубие и духовна поврзаност. Достапност, времетраење и функција: Пристапот до обуката трае 21 ден од датумот на уплата. Секој ден се фокусира на одредена тема, водејќи ве низ медитации, вежби и размислувања. За што е оваа обука? Тоа е вашиот пат до ослободување - патување на самооткривање, зајакнување и метаморфоза. Ве повикува да ја најдете својата моќ, да ја препознаете вашата вродена вредност и да се разбудите со љубовта што живее во вас. Тргнете на ова длабоко патување со мене и разбудете ја љубовта, довербата и духовната врска што ве очекува. Вашата експедиција за самооткривање започнува сега.

Overview

Share

Already a participant? Log in

Manje stresa tokom cele godine! | Dobijte ponudu sada

Manje stresa tokom cele godine! | Dobijte ponudu sada

Smiri svoj um. Promeni svoj život.

bottom of page