top of page
Untitled design (26).png

Најди ја својата смиреност

Твоето присуство овде не е случајно! Универзумот ти нуди можност да ја исчистиш твојата ментална, емоционална и физичка енергија и да го  подобриш твоето духовно разбирање за себе и за светот околу тебе!

ОНЛАЈН ​ОБУКА

РАЗБУДИ СЕ ЗА ЉУБОВ

ОБУКАТА е онлајн и е богата со  аудио и видео снимки низ кои ве водам лично низ овој процес.

Секој ден во неа, во период од 7 дена, е креиран за да ве донесе во посакуваната дестинација - ЉУБОВТА! 

Богата е со секојдневни вежби, медитации, тестови... 

Мојата цел е да ти помогнам да го

!подобриш своето здравје и среќа

ОВАА ОБУКА Е НЕВЕРОЈАТНА И НЕПОВТОРЛИВА ПРИЛИКА ЗА ОНИЕ КОИ СЕ СООЧУВААТ СО :

Време е за акција!

Започни со промена од себе и прифати ги бесконечните можности кои следат.

Оваа обука е неверојатна можност да ја исчистиш твојата ментална, емоционална и физичка енергија и да го  подобриш твоето духовно разбирање за себе и за светот околу тебе!

КЛИКНИ ОВДЕ
👇

Севкупно, обуката за самољубие може да биде корисна за секој што сака да ја подобри својата емоционална благосостојба, да ги подобри практиките за грижа за себе и да негува подлабоко чувство на самоприфаќање и сочувство.

Кога ни недостасува самољубов, може да доживееме низа негативни емоции и однесувања кои можат да влијаат на нашата ментална, емоционална и физичка благосостојба и тоа:
👉 често вклучување во самокритика и негативен самоговор, што доведува до ниска самодоверба и чувство на недостојност.
👉 често барање потврда и одобрување од другите,
👉 зголемено ниво на стрес, анксиозност и депресија
👉 често вклучување во самоуништувачки однесувања, на пример нездрави врски
👉често може да се чувствувате како да сте исклучени од вашето вистинско јас, што доведува до недостаток на автентичност и исполнетост во животот
👉 трудење да се постават граници и да ги потврдите личните потреби, што доведува до чувство на незадоволство и неисполнети желби.
👉 потешкотии да се формираат здрави и исполнети врски, бидејќи често се бара потврда и прифаќање од другите наместо првична нега на себе.

Знаеш ли дека секое исцелување е излишно доколку не чувствуваш себе-љубов?
Ако сакаш да се изле
куваш себе си...

РАЗБУДИ СЕ ЗА ЉУБОВ 

и направи го тој сон реалност!

ТОКМУ ОВАА ОБУКА ЌЕ ТИ ПОМОГНЕ ОД ЗАЈАКНУВАЊЕ НА  САМОДОВЕРБАТА ДО БУДЕЊЕ НА БОЖЕСТВЕНАТА ЉУБОВ ВО ТЕБЕ И ЌЕ ТИ ГО ОТВОРИ ПАТОТ КОН  БЕСКОНЕЧНИ МОЖНОСТИ 

ЕВЕ ШТО ДОБИВАШ СО ОВАА ОБУКА

Во текот на 7 дена, ќе научиш како да: 

- негуваш самољубов, 
- ја зголемиш твојата доверба и самодоверба  
- ја привлечеш божествената љубов во твојот живот 
- наметливо да кажеш
НЕ кога е потребно
- полесно да се движиш низ животните пречки...


Преку водени медитации, рефлексивни вежби и трансформативни практики на кои лично ќе те водам, ќе откриеш:

- скриени блокади, 
- ќе ги ослободиш ограничувачките верувања 
- ќе се ослободиш од стегите на социјалната вознемиреност
- ќе научиш да поставуваш граници
- ќе научиш како да донесуваш одлуки со решителност и самодоверба
- ќе го разбудиш својот вистински потенцијал...


Без разлика дали се бориш со сето ова, оваа програма ти ги обезбедува потребните алатки и охрабрување за твојот раст.

Oваа обука се издвојува затоа што е холистички пристап за себељубов и слобода, водена од античката мудрост и современите сознанија. 

Зошто треба да се пријавиш за оваа обука?
 

Затоа што заслужуваш живот полн со самодоверба, самољубие и духовна поврзаност. 

Достапност, времетраење и функција:

Пристапот до обуката трае 21 ден од датумот на уплата.
Секој ден се фокусира на одредена тема, низ кој ќе те водам преку медитации, вежби и размислувања. 


За што е оваа обука?

Оваа обука е твојот пат до ослободување - патување на самооткривање, зајакнување и метаморфоза. Те повикува да ја најдеш сопствената моќ, да ја препознаеш твојата вродена вредност и да се разбудиш за љубовта која што живее во тебе.

Тргни на ова длабоко патување со мене и разбуди ја љубовта, довербата и духовната врска што те очекува.
Твојата експедиција за самооткривање започнува сега.

КЛИКНИ ОВДЕ
👇

ШТО СОДРЖИ ОВАА 7 ДНЕВНА ПРОГРАМА:

1 ДЕН 
📝Тест за самољубие: Откријте го вашето ниво на самољубие
Вежба за емоционално усогласување


2 ДЕН
Практична вежба: Сакај го твојот дух, секогаш, повеќе
💖 Поврзување со вашата внатрешна суштина


3 ДЕН

Вежба за самодоверба
Медитација за зголемување на самосвест


4 ДЕН

Вежба за прифаќање на сопствените вредности
🧘‍♂️ Медитација за прифаќање на сите аспекти од себе


5 ДЕН
❤️Моќна техника: Прегрнување на љубовта
Едноставна вежба | Временска посветеност: 1 минута!


6 ДЕН
Зајакни го твојот внатрешен глас (вежба)
Внимателенo фокусирање: ослободување од менталното брборење


7 ДЕН

Практична вежба: задржување и негување на убави емоции
БОНУС: РЕИКИ ЕНЕРГЕТСКО ЛЕКУВАЊЕ 
БОНУС: Tехника за заштита на енергијата

Но тоа не е се!
Доколку ви е потребна помош во текот на ова ваше патување, со големо задоволство ќе бидам тука за тебе
за да ти помогнам во овој твој процес!

КЛИКНИ ОВДЕ
👇

280030388_3361843510712124_326076102060877585_n.jpg

Инструктор
Маја М. Стевановиќ

Основач на 

Art of Life Coaching,
Reiki & Holistic Harmony

Моето име е Маја М.Стевановиќ. и сум лиценциран холистички терапевт и ментор од државата Флорида,  УСА , одобрена и од Интернационалните Асоцијации за терапевти IARP  и IAOT.

Најтопло ви ја препорачувам оваа уникатна обука, која промени многу луѓе ширум светот и која сега е достапна и на Македонски и Српски јазик. 

Сведоштва

Прочитајте што кажуваат членовите ширум светот за нивното искуство!

Alina N. 

"The meditations were so powerful and effective for me. I learned a lot that would have taken months to research on my own. I experienced a wave of creativity. I am so grateful for this amazing experience. The best investment I made in a while."

Chris, CA

"I have seen so much growth and I’m so proud of myself
I’m working really hard on myself… but I fall back sometimes because it’s life and we are all a work in progress. This workshop helps me stay focused on me when I put in the work."

Rhonda R.

"This workshop provided me with the direction I needed to reboot my mind and body for writing a book. It was well-rounded, with Mai Rei's expertise, wonderful guidance, effective exercises, and meditations. What a great investment! I am so happy."

Sarah G.

“As someone who has struggled with self-esteem issues for years, I was initially hesitant to delve into this journey. Through the training, I learned to challenge negative self-talk, embrace my strengths, and cultivate a greater sense of self-worth. Each session felt like a step towards healing and empowerment.”

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page