top of page

Aloha!

Mai Rei profil photo

Здраво! Јас сум Маја и возбудена сум што ќе го споделам моето патување со вас.

Мојата работа се врти околу тоа да останам присутна и да ја пронајдам вистината во одговорите и љубовта во моето срце. Најдов храна преку мојата поврзаност со Духот, прифаќајќи го ова неверојатно патување на животот.

Во мојата пракса, користам заменливи термини како „Бог“, „Светлосна енергија“, " Универзум"  и „Високо Јас“ за да создадам рамка што може да се поврзе. Се работи за лична поврзаност, а не за верска припадност.

Се сметам себеси за студент на животот, ангажирајќи се активно во различни модалитети oд 2009 година, кога запчнав да откривам алтернативни и интегративни начини за моето емоционално и физичко заздравување, личен раст и трансформација. Негувајќи ја оваа света врска со Изворот, создавам безбеден простор за мене и за моите клиенти да се чувствуваат поддржани во целост.

Врската помеѓу умот, телото и мудроста на срцето отсекогаш ме фасцинирале.

Мојата улога опфаќа да бидам ментор, терапевт и мастер учител за личен и духовен развој. Специјализирав за медитација и водење на поединци на нивното патување за самооткривање, помагајќи им да одговорат на прашањето „Кој сум јас?“.

Поседувам разновиден опсег на вештини и методи во мојата област на експертиза, вклучително и да бидам 

Excalibur Therapist: Алхемијата на свесноста

Kreaton: Господар на играта за создавање

Aspectics
PEAT Coaching: Спиритуална Слобода и надминување на дуалната игра на животот
Return to Oneness Coach - Враќање на единството

Reiki Master (Practitioner/Instructor)
Color Therapist
I AM Healing - Внатрешно будење
Energy Healing & Meditation Teacher/Practitioner

Inner Child Healing Therapist
NLP Practitioner
Regression Therapist

Crystal healing Therapist

Во текот на моето патување, имав среќа да учам од ценети мајстори и учители кои го водеа мојот пат и преку кои стекнав практично искуство во личниот и духовниот развој. Некои од модалитетите во кои заеднички навлегувавме вклучуваат Будизам, Христова свест, универзални/метафизички/духовни закони, квантна теорија, Трансформациони разлики, Здивот на повторното раѓање, енергетска практика, комуникација и практична духовност.

Како посветен практичар на Реики и Diamond Soul, одобрен и признат од Меѓународната асоцијација на професионалци во Реики (IARP) со ID# 71577749, повикана сум да продолжам да истражувам различни учења и практики.

 

Покрај тоа, јас сум горд сопственик на Mai Rei – Alternative & Holistic Health Service кој се насочува на Art of Life Coaching, Reiki & Holistic Harmony, каде спојот на древни и модерни знаења, аплициран во секојдневниот живот, овозможуваат зголемена самодоверба, загарантиран развој и Будност на секое Битие.


Ако барате насоки за медитација, самоспознавање, духовен и личен развој, Mai Rei: Art of Life Coaching, Reiki & Holistic Harmony e тука за вас. Им помогнав на многу поединци да ги постигнат своите намери и цели за лична промена, можам и вас!

 Не го прифаќајте само мојот збор за тоа - проверете ги прегледите, пораките и коментарите овде и на моите страници.

"Каде што има исцелување... Има надеж".

Ова е Безбедно место каде што започнува Твоjот пат кон Просветлување.

Mai Rei

"Уживај во здивот на животот"

Мисија

Преку мотивација, инспирација, предизвик, поддршка, да им помогнам на луѓето лесно да го поминат процесот на себеспознавање, самореализација, промена и успех. Спојот на древни и модерни знаења, аплициран во секојдневниот живот, овозможува зголемена самодоверба и  загарантиран развој.

Rock Balancing

Визија

"Будност на секое Битие"

Buddha Statue
71577749 December 1, 2024 December 3, 2023
IAM diploma
diploma 1
Dan Brule1
Кога работите се менуваат во вас, се менуваат и околу вас! (38)
2022-02-08_17-51-08-91c1d23af9624ae35ba6fc1109471a4d
reiki elena
Reiki diploma
Mai Rei Healing
past life diploma

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page