top of page

УСПЕШНИ ПОДОБРУВАЊА ОД ЕНЕРГЕТСКИТЕ ТРЕТМАНИ

Енергетските третмани ја враќаат состојбата на здравјето, интегритетот и успехот. Делуваат на сите важни полиња од животот, а третманот е пријатен и нежен. Без разлика дали е направен во живо или од далечина.


Методите кои ги користам заедно со Реики ја исцелуваат комплетната личност – телото, емоциите, умот, духот и кармата, создавајќи многу корисни ефекти како што се релаксација, чувство на внатрешен мир, безбедност и благосостојба. Тоа го доведува телото во хармонија, така што го ослободува од телесните и емотивните блокади.

 

Овие методи за холистичко лекување ги отвораат вратите за да можеме да се вратиме кон сопствената совршеност, каква и да е таа, со тоа што ги третира причините и ги отстранува последиците, а кога се комбинираат со Реики личноста се доведува до длабока опуштеност.


Реики и методите со кои работам се покажале успешни како помош во лечењето на речиси сите болести познати на човекот и секогаш давале благотворни резултати. Исто така, Реики може да се комбинира со сите останати медицински и терапевтски техники за да се ублажат несаканите последици и полесно да се закрепне


Еве неколку подобрувања од Енергетските третмани:

 


1. По операција на очите (брзо отстранување на болката по прекинот на анестезијата и три пати побрзо зараснување на лузните)
2. Ослободување на стравот од кучиња (од хиперпанароматичен страв до играње со кучиња на улица)
3. Исцелување животни (кучиња и мачки засега) 
4. Регулирање на циклусот кај жени, регулација на цисти на градите и јајниците, болки во долниот дел на стомакот
5. Регулација на тироидните хормони
6. Како прва помош во различни случаи, дури и после епи напад.
7. Откажување од пушењето
8. Во спортот, како додаток на енергија поради исцрпувачки тренинзи 
9. Повреди на зглобовите поради падови и гребаници, аматерски и спортски
10. За време на породувањето и по породувањето за закрепнување
11. После абортус со цел заздравување на телото
12. Неутрализација на мигрена
13. Намалување на напнатоста, разните стравови и грижи ...
14. Кај бубрежните аномалии
15. Болка во долниот дел на грбот, кичмата и грбот ...
16. Работа на менталните причини
17. Работа со деца и бебиња (настинки, температури, болки, плачење, по каснување од оса...)
18. При оставањето на антидепресивите
19. Во заздравувањето на кожата..
20. Кај простата ..
21. Проблеми со срцето..
22. Третмани на колена со вода .. болката се повлече по месец и пол..
23. Како помош при зачнувањето
24. Подигнување на енергијата ...
25. Регулирање на запек, дијареа, варење, црн дроб..
26. При лекување изгореници
27. Прифаќање на сопствената женственост..
28. Во заздравувањето на семејните односи ..
29. Регулирање на несоница
30. Регулирање на ноќното плачење на бебето

31. Анемија
итн ...

 

Акцентот не е на решавање на последицата, туку на причината..


Со љубов,
Маи Реи

Посетете ја страницата со ИСКУСТВА за да видите што кажуваат луѓето за Енергетските третмани

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page