top of page
РЕИКИ БОЖИЌНО ДАРУВАЊЕ (2).png

7 дневно Исцелување

Вклучува различни методи секој ден, во зависност од личноста со која се работи.

Преку овие техники клиентот работи на откривање "Кој сум Јас" и ги открива обрасците кои му ја блокираат енергијата за да биде тоа што всушност е.

Со само 7 дена, клиентот доаѓа до големи промени и сознанија за себе. Станува свесен за себе и својата моќ која природно ја поседува. Започнува да креира во себе и околу себе позитивна енергија и живее поинаков, исполнет, среќен и квалитетен живот. 

Секојдневно, добивате вежба и нејзино комплетно упатство и со моја подршка и водење се ослубодувате од непријатните емоции и проблеми кои до сега ви креираа живот каков што не посакувате.

* Свртете го вниманието кон себе и отстранете ја несигурноста и ниската самодоверба.

* Соочете се со проблемите, мааните и повторувачките животни случувања.

* Отстранете ги блокадите од својата животна патека и

* Започнете да живеете живот каков што заслужувате.

Потребна е консултација пред да се уплати за било кој метод.

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page