top of page

ПРОДАВНИЦА

Едноставни работи за големи и значајни промени! 

1

ОБУКИ

Специјално изработени обуки за различни животни теми кои можат да претставуваат предизвици на патот кон успехот и внатрешната хармонија. Од управување со анксиозност до негување љубов кон себе, овие обуки се дизајнирани да обезбедат водство и поддршка низ животните пречки.

2

КУРСЕВИ

Се фокусираат на специфични холистички методи, обезбедувајќи знаење за тоа како  да се промовира само-лекување и благосостојба. Со учење на овие древни техники, добивате вредни алатки за справување со физичките, емоционалните и духовните нерамнотежи на сеопфатен начин. 

3

ИНДИВИДУАЛЕН 
ТРЕТМАН

Персонализиран онлајн  третман прилагоден за да одговараат на специфичните проблеми и цели на клиентот. Овој третман е дизајниран да бидат лесно достапен, така што клиентот може да го слуша и вежба по своја погодност, кога и каде му треба.

4

ДРУГИ УСЛУГИ

Различни алатки и практики кои можат да им помогнат на поединците да ја подобрат својата севкупна благосостојба. Од водени медитации до приспособени вежби, овие алатки обезбедуваат холистички пристап кон подобрување на менталното, физичкото и емоционалното здравје

Anchor 1

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page