top of page

Програмата "Навигатор - индивидуален коучинг" 
за решавање на проблеми се одвива во
три фази: 

ЗОШТО ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ 
НАВИГАТОР - ИНДИВИДУАЛЕН КОУЧИНГ?

Преку искуство и работа со луѓе, ја увидов потребата да создадам единствени и брзи по делување индивидуални сесии (коучинг), направени да го убрзаат начинот на решавање на проблемот. 

Програмата е наменета за лица постари од 12 години.

Овој иновативен и брз метод се издвојува по својата посебност, затоа што на брз начин ве придвижува кон вашите највистински желби.

Овие уникатно приспособени виртуелни состаноци, кои траат 1 час, ве ослободуваат од конвенционалните методи, нудејќи ви продуктивен и навистина брз начин за решавање на вашите најдлабоки прашања, проблеми и предизвици.

Сè што ви треба е пристап до Интернет и Viber инсталиран на вашиот уред со што ви се дава слобода да добивате итна поддршка и насоки -  без разлика дали сте чест патник, живеете во средина каде што поддршката на македонски или српски јазик ви е ограничена или едноставно сакате најдобри резултати сега и веднаш.

"Навигатор" ќе ви помогне брзо да ги откриете одговорите на прашањата што долго време или токму сега ги барате, фокусирајќи се и на прашањето и на неговото интегрирано решение што го мачи вашиот ум. 


Кажете им збогум на долготрајните сомнежи, состојби и проблеми!

Изберете ја оваа програма доколку имате проблеми и сакате да:

 • Олеснете го стресот, стравот, траумата и фобиите.

 • Надминете ја анксиозноста.

 • Негувајте хармонични партнерски односи.

 • Најдете ја вашата сродна душа.

 • Воспоставете балансиран однос родител-дете.

 • Ослободете се од повторливи сценарија.

 • Зголемете ја мотивацијата.

 • Зголемете ја концентрацијата и учењето.

 • Надминете ја социјалната анксиозност.

 • Елиминирајте го срамот, нервозата и паниката.

 • Подобрете ја комуникацијата со вашата околина.

 • Навигирајте ги животните транзиции.

 • Изградете самодоверба.

 • Решавање на прашања поврзани со исхраната и тежината.

 • Справете се со опсесивно-компулсивно нарушување.

 • Откријте и надминете ја болката и хроничните проблеми.

 • Решавање на сексуалните проблеми.

 • Прифатете и надминете ја загубата, тагата, жалењето и гневот.

 • Навигирајте ги обвинувањата.

 • Научете да простете и побарате прошка.

 • Откријте го потеклото на состојбите и пронајдете лек.

 • И многу повеќе важни аспекти од животот...“

Избери ја оваа програма 

ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА ДОЗНАЕТЕ КОИ МЕТОДИ ГИ КОРИСТАМ ВО МОИТЕ ПРОГРАМИ

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page