top of page
Waterside Women

Транзиции на душата - Енергетско лекување за возрасни и постари лица на возраст од 18+

Оваа програма нуди сесии за исцелување на енергијата за возрасни и постари лица, за специфични потреби поврзани со животни транзиции, олеснување на анксиозноста, емоционално исцелување, намалување на стресот и промовирање на холистичка подршка за физичка, емоционална и духовна виталност во текот на зрелоста и постарите години.

Програмата "Транзиции на душата" е холистички и трансформативен пристап за психолошки, емоционални, телесни и лични проблеми која
се одвива во три фази:

Фаза 1
БУДЕЊЕ

Во оваа фаза, клиентите се водат низ техники кои го олеснуваат отворањето и будењето на нивните енергетски центри, дозволувајќи и на нивната духовна енергија да тече слободно и хармонично.

Фаза 2
РЕСТАВРАЦИЈА

За време на оваа фаза, клиентите добиваат сесии за енергетско лекување кои ја враќаат рамнотежата, ги отстрануваат блокадите и ја подобруваат вибрациската резонанца во нивното енергетско поле, промовирајќи длабоко заздравување и усогласување.

Фаза 3
ИНТЕГРАЦИЈА НА АУРА

Во третата фаза клиентите се се водени преку практики и вежби дизајнирани за дополнително подобрување и интегрирање на нивната ревитализирана енергија со што им се овозможувада одржуваат хармонична и енергична енергетска состојба во нивниот секојдневен живот.

Добијте помош и решенија кои ќе ви помогнат во:

1. Анксиозност и намалување на стресот: преку овие сесии може да се постигне  ублажување до надминување на анксиозноста и стресот, промовирајќи чувство на релаксација и мир.

2. Финансиска благосостојба: овие сесии обезбедуваат поддршка во решавање на финансиските проблеми и промовирање на финансиската стабилност.

3. Поддршка за работа и образование: предизвици поврзани со работата, подобрување на продуктивноста и образовните определби за личен раст и развој.

4. Здравје и благосостојба: Исцелувањето со енергија може да помогне во справувањето со болести, вируси, физички заболувања и емоционална болка, поддржувајќи го целокупното здравје и виталност за возрасните и постарите лица.

5. Емоционално исцелување: во заздравувањето на "скршеното срце", справувањето со фобиите, стравовите, срамот и другите емоционални предизвици, промовирајќи емоционална рамнотежа и благосостојба.

6. Социјална интеракција и градење односи: подобрување на социјалните вештини, негување пријателства, решавање на родителските прашања, надминување на социјалната анксиозност и подобрување на односите со другите.

7. Поддршка за ментално здравје: преку енергетските сесии може да се помогне во управувањето со депресијата, биполарното растројство и другите предизвици за менталното здравје, промовирајќи ја менталната благосостојба и издржливоста.

8. Зајакнување на самодовербата и самопочитта: оваа програма има за цел да ја зголеми вашата самодоверба, да се справи со чувствата на несигурност и да промовира самодоверба и самопочит.

9. Донесување одлуки и личен раст: овие сесии обезбедуваат поддршка за правење правилен избор, надминување на неодлучноста, излегување од комфорните зони и поттикнување на личниот раст и развој.

10. Физичко, емоционално и духовно исцелување: Сесиите за лекување со енергија можат да помогнат во решавањето на

  • физичките заболувања,

  • духовните повреди или болки,

  • проблеми со видот,

  • неплодноста,

  • мигрена,

  • прекумерни мисли и уште многу други проблеми

промовирајќи холистичко лекување за возрасни и постари лица.

Се препорачува да се користат и како дополнителна алатка заедно со конвенционалната медицинска нега и во консултација со здравствените работници за да се олесни побрзото заздравување и целокупната благосостојба.

ЗОШТО ДА ЈА ИЗБЕРЕТЕ ПРОГРАМАТА
ТРАНЗИЦИИ НА ДУШАТА
?

Постојат неколку убедливи причини зошто треба да размислите за изборот на програмата "Транзиции на душата" - Енергетско лекување за возрасни и постари лица на возраст од 18 и повеќе години:

Програмата ја води искусен практичар, лиценциран од Бордот за здравје во УСА и одобрен практичар и ментор од Интернационалната Асоцијација на Реики професионалци. 

Програмата за транзиции на душата зема холистички пристап кон лекувањето, а се однесува не само на физичките заболувања, туку и на емоционалната, менталната и духовната благосостојба. Овој сеопфатен пристап може да доведе до целокупна благосостојба и рамнотежа во вашиот живот.

 

Програмата нуди персонализирана поддршка прилагодена на вашите единствени потреби и предизвици. Без разлика дали се соочувате со анксиозност, здравствени проблеми, проблеми во односите или други животни транзиции, сесиите за енергетско исцелување се дизајнирани да обезбедат насочена помош.

Исцелувањето со Реики и другите енергетски техники за лекување кои се комбинираат се безбедни и неинвазивни практики кои можат да ги надополнат традиционалните медицински третмани. 

Исто така, можете да искусите придобивки како што се намален стрес, подобрена емоционална благосостојба, зголемена ментална јасност и зголемена виталност. Програмата има за цел да го промовира вашето целокупно здравје и квалитет на живот.

Без разлика дали се движите низ промени во кариерата, предизвици во врската, здравствени проблеми или други значајни животни транзиции, оваа програма може да ви обезбеди поддршка и алатки за ефективно да се справите со овие промени, како и да ве поттикне да дадете приоритет на грижата за себе и самољубието.

 

Со инвестирање во вашата благосостојба преку програмата Транзиции на душата - Енергетско лекување за возрасни и постари лица на возраст од 18+, вие преземате проактивен чекор кон негување на вашиот ум, тело и дух.

Како заклучок, изборот на оваа програма може да биде трансформативна и охрабрувачка одлука за вашата сеопфатна благосостојба, која нуди персонализирана поддршка, искусен практичар и безбеден неинвазивен пристап кон лекувањето, што го промовира вашето целокупно здравје за време на различни животни транзиции.

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page