top of page

ПРОГРАМА
ОДИСЕЈА ЗА КВАНТНО БУДЕЊЕ

Одисеја за квантно будење е холистички и трансформативен пристап за подлабоки психолошки, емоционални и лични проблеми која
се одвива во три фази:

Фаза 1
ОТКРИВАЊЕ И ИСКОРЕНУВАЊЕ

Ќе го истражиме потеклото на проблемот.
Потоа ќе копаме длабоко за да ги откриеме и ослободиме сите конфликтни мисли или верувања кои го предизвикуваат проблемот. 
Фокусот е да се разбере основната причина и да се елиминира.

Фаза 2
ЧИСТЕЊЕ И ОСЛОБОДУВАЊЕ

Во оваа фаза, фокусот е на отстранување на негативната енергија и емоционалниот багаж поврзан со проблемот.
Ќе ги отстраниме и сите долготрајни ефекти од минатите трауми и ќе го исчистиме  енергетското поле, враќајќи ја рамнотежата и виталноста.

Фаза 3
ПРОВЕРКА, КРЕИРАЊЕ И БАЛАНСИРАЊЕ

Последната фаза вклучува проверка на напредокот, за да бидеме сигурни дека проблемот е решен.
Создаваме нова, овластена состојба на рамнотежа и хармонија.
Оваа фаза има за цел да ја зацврсти длабоката трансформација и да ја одржи состојбата на благосостојба.

Добијте помош и решенија кои ќе ви помогнат во:

  • Емоционална траума: справите се и надминете ја емоционалната траума од минатото.

  • Фобии и стравови: решавање и ублажување на фобиите и стравовите кои го попречуваат личниот раст.

  • Внатрешни конфликти и поларитети: работа со внатрешните конфликти и поларитетите во психата, промовирајќи внатрешна хармонија.

  • Личен раст и развој: самооткривање и реализација на вистинскиот потенцијал.

  • Прашања за односите: истражување и решавање на предизвиците (проблемите) во личните и меѓучовечките односи.

  • Духовно истражување: работа со ентитети.

  • Исцелување и интеграција: исцелување и интегрирање на фрагментирани аспекти на себе.

ЗОШТО ДА ИЗБЕРЕТЕ ОДИСЕЈА ЗА КВАНТНО БУДЕЊЕ?

Подгответе се да тргнете на ова трансформативно патување, каде што ќе го отклучите вашиот

вистински потенцијал и неограничени можности.

Програмата е наменета за лица постари од 16 години.

 

Одисеја за квантно будење е програма за откривање на  длабоки сознанија преку моќни техники. Оваа програма ве води низ вдлабнатините на вашето битие, осветлувајќи ги патиштата до

самореализација и длабоко исцелување кои ги надминуваат границите на познатото.

 

Овде ќе се потопете во етеричните бранови на холистичките методи, каде внатрешното исцелување се појавува како лотос,

негувајќи ги ранетите делови на вашата личност.


 Секој чекор на оваа извонредна Одисеја ги разоткрива одгласите на вашето минато,  откривајќи ги клучевите што ги

отклучуваат оковите што досега ве врзуваа.

 

Во оваа ваша Одисеја ќе навлеземе во вашите нај длабоки и скриени сфери, каде без напор

ќе ги пресечете границите и врските со стравовите, фобиите и аспектите кои одново и одново се повторуваат, 

и ќе доживеете вистинско зајакнување.


Преку овој свет процес,

траумите од минатото се разоткриваат,

создавајќи простор за длабока и трајна трансформација.

 

Оваа програма ве поканува да започнете трансформативно патување за да ги

поправите хроничните маки и да ги усогласите поларитетите.


Одисеја за квантно будење е порта кон вашата вистинска суштина, каде што исцелувањето се испреплетува со бесконечните мистерии на универзумот, повикувајќи ве кон

живот со длабоко исполнување и безгранична радост.

 

Прифатете го повикот на ова патување и искусете зајакнување што ги осветлува патиштата до

самореализација и длабоко исцелување.

Избери ја оваа програма 

ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА ДОЗНАЕТЕ КОИ МЕТОДИ ГИ КОРИСТАМ ВО МОИТЕ ПРОГРАМИ

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page