top of page

ЕНЕРГЕТСКИ СЕСИИ
РАДИЈАНТНА ДУХОВНА ХАРМОНИЈА - РЕИКИ РЕЗОНАНЦА И АЛХЕМИЈА НА АУРА

IARP Mai Rei Pro Member Badge

ID#71577749

Овие енергетските сесии
се холистички пристап за лекување кои го олеснуваат обновувањето и усогласувањето на енергетските центри,
промовирајќи целокупна благосостојба и усогласување на
умот, телото и духот. 
Прилагодени се во три програми за различи возрасни групи:

ЗОШТО ДА ИЗБЕРЕТЕ РАДИЈАНТНА ДУХОВНА ХАРМОНИЈА - РЕИКИ РЕЗОНАНЦА И АЛХЕМИЈА НА АУРА

По долгогодишна работа, истражување и континуирано учење со кое секојдневно го надополнувам моето знаење во енергетската практика, односно во хармонизирањето на енергетското поле на човекот, успеав да создадам моќна енергетска практика која ја нареков "Радијантна дуХОВНА хармонија: Реики резонанца и алхемија на аурата“". 

 

Хармонија на душата имплицира состојба на внатрешна рамнотежа, спокојство и блескава, енергична суштина. Таа сугерира дека преку вклучените практики, душата на поединецот е во хармонична и сјајна состојба.

 

Реики резонанцата се однесува на употребата на енергетско исцелување на Реики, јапонска техника за намалување на стресот и релаксација која исто така промовира заздравување на целокупното битие со имплементацијата на резонанцата која овозможува длабока поврзаност и усогласување со исцелителните фреквенции, создавајќи хармоничен проток на енергија.

Алхемија на Аурата е магичен трансформативен процес поврзан со аурата - суптилното енергетско поле што го опкружува човекот, нагласувајќи ја длабоката промена и исцелување што може да се случи во енергетските слоеви што го опкружуваат телото:

 1. Физички слој: најблиску до телото, поврзан со физичкото здравје и сензации.

 2. Етеричен слој: Содржи информации за физичката состојба и е поврзан со енергијата на животната сила.

 3. Емоционален слој: Ги одразува емоциите и чувствата, влијаејќи на целокупната емоционална благосостојба.

 4. Ментален слој: Поврзан со мисли, интелект и когнитивни процеси.

 5. Астрален слој: Поврзан со духовните аспекти, повисоките емоции и астралните искуства.

 6. Етеричен шаблон: служи како план за физичкото тело, што влијае на целокупното здравје.

 7. Небесен слој: Поврзан со божествените и повисоките духовни сфери.

.

Заедно, "Хармонија на душата: Реики резонанца и алхемија на Аура". прикажува сеопфатен и трансформативен пристап кон енергетското исцелување, со цел да се донесе рамнотежа, сјај и хармонична состојба на битието преку интеграцијата на Реики и алхемиската трансформација на аурата.

Што да очекувате од енергетските сесии:

"Радијантна духовна хармонија: Реики резонанца и алхемија на аурата“ нуди сеопфатен пристап кон лекувањето, фокусирајќи се и на протокот на енергија во телото преку Реики и преку трансформативната алхемија на аурата. Еве што можете да очекувате подетално:

 • Канализирање на универзалната животна енергија за промовирање на релаксација, намалување на стресот и сеопфатно заздравување. Длабоко чувство на смиреност, емоционална рамнотежа и физичка релаксација додека енергијата работи на усогласување и враќање на природната рамнотежа на телото.

 • ​Чистење, балансирање и зајакнување на енергетското поле што го опкружува вашето тело. Алхемиските процеси честопати подразбираат позитивна и длабока трансформација, што покажува дека овој аспект на лекувањето има за цел да донесе позитивни промени на духовно, емоционално и енергетско ниво.

 • Може да доживеете чувство на поврзаност со вашето внатрешно јас, духовен раст и хармонично усогласување на вашата душа.

 • Балансирање на енергиите внатре во вас и околу вас. Справување со физичка непријатност, емоционални предизвици, ментален стрес и духовно исклучување. Ефектите на усогласување имаат за цел да создадат средина каде што целото ваше битие е во рамнотежа и усогласеност.

 • Промовирање на сјај - состојба на благосостојба, виталност и позитивна енергија. Може да забележите зголемување на целокупното ниво на енергија, посветол поглед на животот и чувство дека сте повеќе во склад со вашето вистинско јас.

Благодарение на универзалноста на енергијата, методите кои ги користам не се ограничени со димензиите на простор и време, затоа енергетските сесии може да се прават и на далечина (Distant Healing) без физичко присуство.

 

Закажете индивидуална сесија и не заборавајте дека енергијата не познава граници.

ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА ДОЗНАЕТЕ КОИ МЕТОДИ ГИ КОРИСТАМ ВО МОИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ЕНЕРГЕТСКО ЛЕКУВАЊЕ

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page