top of page

вто., 22 фев.

|

Online

2/22/2022 Втор(ник) РЕИКИ сесија за канализирање

Подарок - Реики групна сесија за манифестирање

Registration is closed
See other events
2/22/2022 Втор(ник) РЕИКИ сесија за канализирање
2/22/2022 Втор(ник) РЕИКИ сесија за канализирање

Time & Location

22 фев. 2022 г., во 22:22 – 22:44 CET

Online

Guests

About the event

Оваа Реики сесија е за оние кои се чувствуваат осамено: 

во брак - или без брак, 

со партнер -  или без партнер, 

во врска - или "без" врска, 

на работа - или без работа, 

со себе - или без себе...

Пријавете се за учество и бидете избран во вечерашното моќно манифестирање и канализирање.

Ќе бидат избрани 22 учесници, со цел бројот да донесе уште посилно канализирање. Изборот ќе биде направен според моето енергетско чувство.

Што треба да направите пред да започнеме? - Треба да одредите намера/цел, во сегашно време без негација.

Share this event

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page