top of page

Наскоро

|

Онлајн во ФБ група

Манифестирај сѐ што сакаш

ПРЕДИЗВИК Манифестирај сѐ што сакаш! СТАРТ: Набрзо - симболично. Што добивате со овој предизвик: Среќна и успешна личност, вљубена во себе и во животот!

Манифестирај сѐ што сакаш
Манифестирај сѐ што сакаш

Time & Location

Наскоро

Онлајн во ФБ група

Guests

About the event

ВАЖНА Е ВАШАТА ОДЛУКА ЗА ПРОМЕНА!!!

Ако не ви оди ништо од рака или имате

- Недостаток на финансии

- се борите со дебелина, јадење слатки...

- не успевате да јадете поздрава исхрана

- неконтролирано пушете цигари

- повторувачки обрасци во животот

- недостаток на самодоверба

- ги обвинувате  другите

- се обвинувате на себе си

- анксиозни сте или имате депресија

- прекумерни мисли

- проблеми во партнерските односи

- често влегувате или моментално сте во токсична врска

- често одредени случувања ви носат стрес

- живеете во страв или имате некакви фобии

- и сѐ друго за што мислите дека ви прави проблем поради кој неможете да се опуштите и да го живеете својот живот - ТОГАШ ОВОЈ ПРЕДИЗВИК Е ЗА ВАС.

Овде не се работи за магија, не се работи за никакви насилни барања за умот, досадни диети или силувања на потсвеста - овде се работи за промена на свеста преку нежен пристап до потсвеста.

Затоа знај - Каде ти е фокусот таму ти е енергијата. Ако на пример, се фокусираш на насилно (со сила) откажување од пушење, храна и сл., потсвеста ќе ти донесе поголеми искушенија за да го направиш тоа.

Tickets

  • Влез во предизвик

    Добредојде на овој редок предизвик. Продолжи со наредните чекори за успешен влез!

    0,00 ден.
    Sale ended

Total

0,00 ден.

Share this event

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page