top of page

Холистичи методи

Во оваа ера позната како Кали Југа во ведската рамка на времето, наоѓаме свет нарушен со неморал, лицемерие, раздор, незнаење, лажење, тепачки, негрижа за другите и мешање во околината. Ова може да ги натера нашите умови и тела да се заглават во негативни начини на размислување и однесување, што доведува до поголема конфузија и проблеми. Како резултат на тоа, може да развиеме лоши навики и да се чувствуваме несреќни, што може да донесе повеќе негативни предизвици во нашите животи (карма).

Со користење на различни холистички методи, можеме да им помогнеме на луѓето да ги постигнат своите цели во терапијата. Овие методи можат да помогнат да се отстранат менталните блокови, да се ослободат од стресот и анксиозноста и да им помогнат на телото и умот да се чувствуваат подобро. Тие исто така помагаат енергијата да тече слободно, што може да доведе до чувство на внатрешен душевен мир.

Важно е да се напомене дека овие методи, сами по себе, нема магично да ги решат сите ваши проблеми. Тие се само еден дел од поголемиот план за работа кој ќе ви помогне да го излечите вашето тело, ум и душа.

 

Затоа дизајнирав специјални програми кои комбинираат различни техники, според потребите на поединецот, за да поддржат подобро здравје и среќа.

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page