top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

ОД АНКСИОЗНОСТ ДО ВНАТРЕШЕН МИР (+Видео)


ДАЛИ се чувствуваш заглавено во животот?

ДАЛИ некоја од овие состојби и емоции е присутна во твоето секојдневиe: анксиозност, страв, болка, недоверба, неуспех, несигурност, срам или болест?

Ако одговорот е ДА, тогаш си на вистинското место!


Нашите души често се заробени од синџирите на нашите сопствени стравови, несигурности и искуства од минатото. Овие синџири нè спречуваат да ги живееме нашите животи во потполност, да доживееме вистинска радост и исполнетост и можат да доведат до стагнација на енергијата во нашиот енергетски систем, која пак може да предизвика различни психо-физички состојби или болести .


Преминот од овие состојби и деструктивни емоции во внатрешен мир, може да изгледа како невозможна мисија за оние кои се борат со стрес и грижа. Меѓутоа, преку моќта на енергетските сесии и водство, ова не само што е можно, туку е и остварливо.


Ова сведоштво од убава млада клиентка служи како потврда за трансформативната моќ на програмата за енергетско лекување.


Здраво, јас се викам Катерина и сакав да го споделам моето сведоштво за тоа како преминав од вознемиреност до внатрешен мир преку енергетските сесии со кои работев.

Пред да започнам со овие сесии, постојано бев обземена од вознемиреност. Не можев добро да спијам, имав безброј мисли и секогаш бев на работ. Тоа влијаеше на секој аспект од мојот живот, од работа до семејство и јас бев очајна за промена.

По неколку сесии, почнав да забележувам промена во себе. Се чувствував посмирено. Енергетската работа ми помагаше да ја ослободам напнатоста и негативните емоции што ме оптоваруваа.

Сега, искрено можам да кажам дека се чувствувам прекрасно. Се будам освежена, подобро се справувам со стресот и сум поприсутена во моментот. Моите односи се подобрија, а генерално сум многу посреќена и позадоволна од мојот живот.

Сакав да ја споделам оваа аудиоснимка за да им кажам на другите дека има надеж за оние кои се борат со анксиозност. Преку енергетска работа и посветеност на лекувањето, можно е да се најде внатрешен мир и да се живее поисполнет живот.

Ти благодарам Маја.

Доколку си спремен да ги исчистиш натрупаните емоции, да се ослободиш и да отвориш простор за нови можности и:

ДА блеснеш во својот вистински сјај!

ДА живееш во хармонија!

ДА ја засилиш самодовербата, самопочитта и самољубието!

ДА се грижиш за себе без да се чувствуваш себично!

ДА направиш напредок во личниот развој!

ДА ги надминеш траумите, стравовите и ограничувачките верувања и ....


Тогаш прифати ја оваа транзиција и


1,402 views0 comments

Comments


Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page