top of page

Смири си го умот. Смени си го живот.

Имате моќ да создадете живот исполнет со радост, цел и исполнување. Прифатете ги пречките

АНКСИОЗНОСТ

download (3).jpg

СТРАВ

iStock-465347492.jpg

ПРЕКУМЕРНИ МИСЛИ

Имате моќ да создадете живот исполнет со радост, цел и исполнување. Прифатете ги пречките
Имате моќ да создадете живот исполнет со радост, цел и исполнување. Прифатете ги пречките

САМОДОВЕРБА

Имате моќ да создадете живот исполнет со радост, цел и исполнување. Прифатете ги пречките

СОЦИЈАЛНИ

ПАРТНЕРСКИ

РОДИТЕЛСКИ

ВРСКИ

Имате моќ да создадете живот исполнет со радост, цел и исполнување. Прифатете ги пречките

Менталното здравје е тешко. Но да се добие поддршка не мора да биде.


Mai Rei Art of Life Coaching,Reiki & Holistic Harmony

ви нуди алатки за да се чувствувате подобро, со персонализирани програми за ослободување од анксиозност, стрес, подобар сон, зголемена свесност и многу повеќе (во секоја програма е наведено)

Разбудете се секој ден чувствувајќи се подготвени да бидете најдоброто јас.

Изберете ја вашата програма денес и почнете да напредувате!

ОДИСЕЈА ЗА КВАНТНО БУДЕЊЕ

НАВИГАТОР -  ИНДИВИДУАЛЕН КОУЧИНГ

ЕНЕРГЕТСКО ЛЕКУВАЊЕ

ќе ви помогне да се вратите во единството, преку длабоки увиди и техники за зајакнување да го отклучите вашиот вистински потенцијал и неограничените можности.

ќе ви помогне на брз начин да најдете одговори на прашања што си ги поставувате долго време или сега и насоки за нивно лесно решавање

ќе ви помогне да ги усогласите умот, телото и духот, промовирајќи целокупна благосостојба и природна способност на вашето тело да заздравува, намалувајќи ја анксиозноста

 
Mai Rei

 

Art of Life Coaching,
Reiki & Holistic Harmony

"Каде што има исцелување... има надеж".

Ова е Безбедно место каде што започнува Твоjот пат кон Просветлување.

Sunlight streaming through a ruined window illuminates a woman on a weathered stone wall, casting her path forward in a warm glow. Where brokenness meets light, hope takes root

 Моќта на практичарот не доаѓа од некоја посебна способност, туку од храброста и свесноста да се користи универзалната моќ која секое човечко битие природно ја поседува.

Therapy Sessions
A solitary figure, a towering clock, and an endless desert. This surreal landscape invites questions, whispers enigmas, and beckons the viewer to step into a timeless tale.

Она што треба да го знаете за минатото е дека што и да се случило, сето тоа работело заедно за да ве доведе до овој момент. И ова е моментот да се продлабочите во вашата самосвест и да направите увид во необјаснетите прашања во овој живот. Момент кога можете да изберете да направите сè ново. Веднаш!

regresion

Уникатни и трансформативни искуства на поединци кои побарале холистичко исцелување и духовен раст

Откријте ја трансформативната моќ на Реики и другите холистички методи на терапија преку зборовите на моите клиенти. Нурнете во царството на „Искуства“ и отклучете го внатрешното исцелување.

client photo

Катерина

Прекрасна личност која целосно се посветува на помагање на другите да се пронајдат и да бидат среќни и благодарни на се во животот. Задоволство ми е што те запознав и што ме однесе на едно убаво патување 🤩 Ти благодарам од се срце 💖😘

Client photo
Contact

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Помалку стрес во текот на целата година! | Добијте понуда сега

Смири си го умот. Смени си го живот.

bottom of page